Moje Continentale ContiSportContact 2 91V już dogorywają (przyjechane prawie 70kkm) 8) .
Brać takie same czy premium 2 ?
Brać teraz czy czekać do wiosny (cena)? - nie ma znaczenia czy będą kilka miesięcy starsze.
Czy z rantem ochronnym (oznaczenie FR) dużo zakryje felgę 16" ?
mam ten sam dylemat bo te same oponki, bardzo je sobie chwale, moim zdaniem bardzo dobra przyczepność, ale tez już są na wykończeniu, i mysle czy kupic jeszcze raz te same czy coś innego :?:
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
kabanos, tak mówią, i w dodatku lepsze jest wrogiem dobrego :P oki to już mam jasność. nawet jesli zdecyduje się na zmiane kół letnich na 17" to i tak chyba tez na te się zdecyduję
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Panowie co sądzicie o Debicy Passio 2 ( opony letnie ) ? 122zł / szt. Auto jeżdżone spokojnie 99% po mieście.
Chyba miałeś na myśli Dębica Presto. Dębica Presto to porządna opona. Bardzo dobra na wodzie. Popatrz na 101 stronę tego tematu. Kolega Parasite zamieścil fotki testu opon w "Motorze".
o ile pamiętam z tego testu (nie mogę go w tej chwili odpalić), Dębica Presto (nowa) jest dobra tylko w aquaplanningu, na "porządną oponę" to IMO trochę za mało, zadowoli, kogoś o niskich oczekiwaniach.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Bierz Dębicę Presto. Będzie pan zadowolony. Dobra asymetryczna opona (uważać przy montażu na kiepskich "gumiarzy" żeby stron nie pomylili) Za moją namową mój wujek je nabył do Corolli 1,6 VVTI i jest mega zadowolony tak z jazdy jaki i z ceny. Cenowo to klasa bardzo ekonomiczna a jakościowo to wysoka klasa średnia. Popatrz http://salon-opon.com/index.php?strona=opona&id=24979
bws34, ja mam Ultrac Vorti 18" szerokość 225 i spisują się bez zarzutów. IMO bardzo dobre opony za rozsądne pieniądze. Na ich oficjalnej stronie także dane apropos spalania, decybeli it. zgodnie z nową normą UE. Jedyne co to kształt bieżnika V może być w praktyce głośny ciut bardziej.
xtremesystems, oczywiście, że da radę. Do swojej Fabii chcesz to założyć? Jeśli tak, to po co, że tak zapytam? To znaczy rozumiem zalety tej opony, generalnie, tylko nawet jak masz zachipowana Fabię na te 140 KM to z całym szacunkiem przerost formy nad treścią, chyba, że się ścigasz na co dzień...
No offence, się zastanawiam tylko, po co takie cudo.
Komentarz